Administratie, Accountancy, Fiscale en financiele advisering, Een persoonlijke benadering, oprechte betrokkenheid en interesse in uw onderneming. Wij gaan door waar anderen stoppen.

Administratie   inclusief loonadministratie

Een ondernemer neemt beslissingen op basis van zijn kennis van de markt en zijn bedrijf. Actuele informatie uit zijn financiële administratie is hierbij belangrijk om de verwachtingen te toetsen. Meten is namelijk weten en belangrijk om het beleid bij te sturen. Wij weten als geen ander dat een goed ingerichte financiële administratie die tijdig en overzichtelijke informatie levert hierbij erg belangrijk is.

Internetboekhouden is tegenwoordig steeds meer een alternatief. Investeringen in hardware en software is niet meer nodig en ook heeft u voor het maken van back ups geen omkijken meer naar. Als accountant kunnen wij voortdurend meekijken en zonodig aanpassingen verrichten, tussentijdse overzichten samenstellen en adviseren. Op basis van uw situatie en wensen kunnen wij meebepalen welke toepassing voor u het beste is.